chat voor kinderen


Facebook komt met chat-app voor kinderen RTL Nieuws.
Vandaar dat Facebook zijn nieuwe app richt op kinderen die jonger zijn dan dertien. Als Messenger Kids ook in Nederland uitkomt, is hij daarom wellicht geschikt voor kinderen onder de 16 jaar, al is daarover op dit moment nog niets bekend.
auto's
Chat 13-18.
De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren van 8-18 jaar die in vertrouwen willen praten. Je kunt met ons bellen en chatten of een bericht plaatsen op het forum. Als je met ons belt of chat, praat je met een speciaal getrainde vrijwilliger.
Autolening
Chatten. leuk maar.Pas op!
Kinderen moeten zich hier goed van bewust zijn en daarom uitkijken met wat ze over zichzelf vertellen in een chatbox. Met een gesloten chat, wat eigenlijk instant messaging heet, ligt dit heel anders. MSN is het meest gebruikte programma voor instant messaging.
Boxsprings
Facebook onthult Messenger Kids: chat-app voor kinderen WANT.
Of zijn we nu te cynisch? In Amerika mogen kinderen onder de 13 zich wettelijk niet registreren voor een Facebook-account. Facebook Messenger Kids: chat-app voor kinderen van zes tot dertien. Daarom heb je dan ook geen account nodig voor Messenger Kids.
Awel Awel.
Awel luistert naar kinderen en jongeren. Awel ik wil. Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Lees over populaire gespreksthema's, bekijk videos, vind antwoorden op veelgestelde vragen., Wat we doen, hoe we zorg dragen voor anonimiteit, hoe je kan helpen, en nog veel meer.

Ook kinderen die weggelopen zijn en niet durven terugkeren, kunnen dit nummer bellen. Daarnaast vind je informatie op de website over verdwijningen, seksuele uitbuiting en preventie. CLBch@t en Centrum voor Leerlingenbegeleiding. Als leerling, vanaf het 5e leerjaar tot het einde van de middelbare school, kan je via chat je verhaal vertellen, een vraag stellen, Je bekijkt samen met je chatbegeleider wat je zou willen bereiken, en hoe je dat kan aanpakken.

Contacteer ons

chat rondom
chat met vrienden
chat voor kinderen
gratis online chat
video chat nl
live chat nederland
prive chat
alternatieve chat
gratis chat app
chat limburg
anoniem hulp chat
gratis chat online