hulp chat


Nu praten over zelfmoord Zelfmoord1813.
U bent hier. Home Ik heb hulp nodig. Je wilt snel met iemand praten? Je wilt snel met iemand praten? Bij een acute noodsituatie. Bel met Zelfmoordlijn 1813. Chat met Zelfmoordlijn 1813. Mail met Zelfmoordlijn 1813. Bij een acute noodsituatie.
hulp
Teleblok Info en chat voor studenten.
Wat is Teleblok? Terms and conditions. Enter your keywords. Slapen en eten. De Teleblok-chat was van maandag 9 januari tot en met maandag 30 januari dagelijks bereikbaar tussen 18 en 23 uur. Heb je toch dringend nood aan een gesprek?
online psycholoog
Chat met een hulpverlener JAC heel Vlaanderen.
Je kan ook bellen of mailen naar een hulpverlener, of langskomen op het JAC. Video of Online hulp in het CAW. Zoek je hulp? Mail naar een hulpverlener. Chat met een hulpverlener. Bel een hulpverlener. Kom langs op het JAC.
hulp chat
hulp voor jongeren via telefoon of web VCLB Leuven.
Anonieme hulp voor jongeren via telefoon, chatroom, vragenplatform, forum. algemene informatie en advies. CLBchat: anoniem chatten met een CLB-medewerker maaandag, dinsdag en donderdag 17-21 u, woensdag 14-21 u www.jac.be/chat chatten kan elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag van 13-19 u. www.awel.be info, chat, forum of telefoon 102 www.jongereningids.be www.kinderrechtswinkel.be www.noknok.be 12-16 jaar of www.fitinjehoofd.be 16jaar informatie en opdrachten om je goed in je vel te voelen.
online psycholoog
Op zoek naar hulp? Jongerengids.
Chat met een JAC. Bij een chatgesprek praat je met een hulpverlener van het JAC. Zij zijn deskundig in het begeleiden van jongeren en werken in één van de jongerenonthaalpunten in Vlaanderen. Je kan je verhaal vertellen, advies of hulp vragen.
online psychotherapie
Tele-Onthaal.
Man, 21 jaar, chat. Het is niet gemakkelijk om als volwassen mens voor elke kleine pruts toestemming en geld te moeten vragen. Man, 54 jaar, telefoon. Ik krijg de hulp niet die ik zou moeten krijgen. Ik lijd vreselijke pijn door fibromyalgie, CVS en artrose.
psychische hulp chat
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Natuurlijk of je met een man of vrouw wilt chatten, maar ook de gewenste leeftijd. Dat brengt het hele proces natuurlijk in een stroomversnelling. Je chat meteen met iemand waarmee je in principe mee op date zult willen. Scoor een date door te chatten.
online psycholoog
Telefonische en online hulp.
Telefonische en online hulp. Er zijn verschillende hulplijnen waar je telefonisch, via chat en soms ook per e-mail terechtkunt. Tele-Onthaal, Awel vroegere Kinder en Jongerentelefoon en de Zelfmoordlijn zijn de bekendste hulplijnen. Ook de Centra Algemeen Welzijnswerk CAW bieden hulp per telefoon, e-mail en chat.

Contacteer ons

chat met mensen
chat afsprakjes
solomio chat
chat vreemden
chat rooms netherlands
hulp chat
chat hulp
belgische chat
nederlandse chat