online hulpverlening chat


Hulp nodig voor iemand met depressie? Of voor jezelf?
Op www.caw.be vind je alle mogelijkheden om contact op te nemen mail, telefoon, chat, afspraak maken. Centra Geestelijke Gezondheidszorg CGG zijn tweedelijnsdiensten die door de overheid erkend zijn voor psychiatrische, psychologische en psychosociale begeleiding. Informatie over hun werking vind je op www.geestelijkgezondvlaanderen.be.
pret hypothecaire
Telefonische en online hulp.
Telefonische en online hulp. Er zijn verschillende hulplijnen waar je telefonisch, via chat en soms ook per e-mail terechtkan. Tele-Onthaal, Awel vroegere Kinder en Jongerentelefoon en de Zelfmoordlijn zijn de bekendste hulplijnen. Ook de Centra Algemeen Welzijnswerk CAW bieden hulp per telefoon, e-mail en chat.
2dehands auto
chathulp.
Daarom wordt er nu ook online hulpverlening aangeboden via chat, met de bedoeling de drempel te verlagen voor de minderjarigen zelf. Consulenten van Child Focus kunnen dan met hulpvragers bekijken waar en hoe ze bijstand kunnen vinden in hun nabije omgeving en eventueel een klacht kunnen indienen.
psychologische hulp online
Chat met Fier Fier.nl.
Ik wil werken. Ik wil Fier. Home / Chat met Fier. Chat met Fier. Chat met Fier: online hulp. Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die te maken heeft gehad met geweld. Is er iets gebeurd tegen je wil?
boxspring
Depressiehulp info online zelfhulp en begeleiding.
De gesprekken bij je hulpverlener kan je aanvullen met een online programma. Vraag dit na bij je hulpverlener. Je kan er kosteloos thuis mee aan de slag. Het effect van de begeleiding zal vergroten omdat je zelf meer in handen neemt. Online aanmelden en hulpverlening via chat zijn nog niet mogelijk.
Hulp nodig? Mindmates.
Beter leren omgaan met alcohol of cannabis? Er zijn online zelfhulpprogrammas die je volledig zelfstandig doorloopt. Andere programmas voorzien begeleiding via chat of mail door een hulpverlener. Of ben je op zoek naar contact met mensen die met dezelfde moeilijkheden kampen als jij?
Online begeleiding drugprobleem: xtc, coca.
Dan kan je op deze website anoniem een programma volgen, begeleid door een professionele hulpverlener. Je houdt contact via een berichtenbox of via chat. Combineer je met drugs? Dan kan je een hoofddrug en een tweede drug opgeven. Je noteert dagelijks hoeveel zin je had en hoeveel je al dan niet gebruikt hebt. Daarnaast voer je een aantal opdrachten uit om je te helpen bij het bereiken van je doel. Je werkt volledig zelfstandig. Het programma is 24 uur per dag toegankelijk en je beslist zelf over wat je wil bereiken. Bovendien is het kosteloos! Heb je vooral problemen met cannabis? Meld je dan aan bij Cannabishulp. Hoe werkt de begeleiding? Bekijk een demo. Over je privacy. Ben je er klaar voor? Test je motivatie Klik hier. Wil je onmiddellijk beginnen? Meld je hier aan. Terug naar boven. drugs online zelfhulp. online begeleiding drugprobleem. Een vraag over druggebruik? Op zoek naar hulp? Contacteer De DrugLijn. Drugs en uitgaan? Overloop de checklist. Je druggebruik testen? Online begeleiding drugs. Andere online hulp. Online hulpverlening cannabis?
CLBch@t.
Op de chat praat je met een medewerker van het CLB. Je kan je verhaal vertellen, een vraag stellen, of samen met je chatbegeleider bekijken wat je zou willen bereiken, en hoe je dat kan aanpakken. De CLB-medewerker chat enkel met jou.

Contacteer ons

chat kamer
online hulpverlening chat
nederlandse webcam chat
omegle netherlands chat
meisjes chat
chat sites voor jongeren
gratis chat belgie
online chat belgie
chat programma
chat rooms be