online hulpverlening chat


Depressiehulp planning zelfhulp en online begeleiding.
Hiervoor maak je gebruik van een online programma. Er zijn enkel online contacten met je hulpverlener via berichten of chat op de website. Fase 1: informatiegedeelte. Dit gedeelte bevat informatie en een zelftest. Meer weten over je depressieve klachten kan al een eerste stap zijn in het beter omgaan met je moeilijkheden. Het kan je enige handvaten geven om je probleem al zelf aan te pakken. Soms is het een eerste stap richting hulpverlening, waarbij je hier informatie kan vinden over de verschillende mogelijkheden.
leningen
Telefonische en online hulp.
Telefonische en online hulp. Er zijn verschillende hulplijnen waar je telefonisch, via chat en soms ook per e-mail terechtkan. Tele-Onthaal, Awel vroegere Kinder en Jongerentelefoon en de Zelfmoordlijn zijn de bekendste hulplijnen. Ook de Centra Algemeen Welzijnswerk CAW bieden hulp per telefoon, e-mail en chat.
dakwerken herentals
Tele-Onthaal.
Nu ik nog zelf de baas ben over mijn lijf en mijn leven, wil ik regelen hoe ik er een punt kan achter zetten. Man, 56 jaar, chat. De anonimiteit zorgt dat ik meer durf vertellen. Vrouw, 23 jaar, chat.
appartement
CLBch@t.
CLBch@t Hoe werkt het? Op de chat praat je met een medewerker van het CLB. Je kan je verhaal vertellen, een vraag stellen, of samen met je chatbegeleider bekijken wat je zou willen bereiken, en hoe je dat kan aanpakken.
psychiatrische hulp
Chat Met Vreemden Anonieme Chats, Flirts Dates.
Als je gratis en anoniem wilt flirten, is online chatten natuurlijk de perfecte oplossing. Het is immers anoniem en gratis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een datingsite waar je zowel moet betalen als een profiel moet aanmaken. Je kunt dan zoveel flirten als je zelf wilt bij een online chat.
pc hulp online
Chatten over psychische problemen.
Via deze website kun je online via internet met elkaar praten chatten in een groep over een thema online groepssessies. Deze groepssessies zijn online besloten bijeenkomsten op onze website. Onder leiding van één van onze hulpverleners kun je samen met anderen praten chatten over een thema.
online hulpverlening chat
Kennisplein Onlinehulpverlening.
Voor hulpzoekenden vandaag en in de toekomst wordt het net zo vanzelfsprekend dat zij via het internet terecht kunnen bij welzijns of gezondheidsinstanties. Mensen doen steeds vaker online beroep op de hulp en dienstverlening. Jongeren maken duidelijk steeds vaker gebruik van het huidige onlinehulpverleningsaanbod om een hulpvraag te stellen. In 2009 registreerden de CAWs 2360 aanmeldingen via chat en 5581 via e-mail tegenover. 1915 en 4657 in 2008. In 2010 werd 65% van de gesprekken met de Kinder en Jongerentelefoon beantwoord via e mail, chat en forum. Maar niet alleen jongeren zoeken via het internet hun weg naar de hulpverlening.
Hulp nodig voor iemand met depressie? Of voor jezelf?
Op www.caw.be vind je alle mogelijkheden om contact op te nemen mail, telefoon, chat, afspraak maken. Centra Geestelijke Gezondheidszorg CGG zijn tweedelijnsdiensten die door de overheid erkend zijn voor psychiatrische, psychologische en psychosociale begeleiding. Informatie over hun werking vind je op www.geestelijkgezondvlaanderen.be.

Contacteer ons

chat kamer
online hulpverlening chat
nederlandse webcam chat
omegle netherlands chat
meisjes chat
chat sites voor jongeren
gratis chat belgie
online chat belgie
chat programma
chat rooms be